GÜNCEL

TOKİ 2. Etap Düz Mahalle Projesi

İlçemize yapılacak olan 2. Etap Düz Mahalle Projesi için gerekli arazi etüt çalışmaları yapılmış olup, TOKİ Başkanlığınca arazi onaylanmıştır. 1 Nisan 2019 ‘da başladığımız günden bugüne kadar verdiğimiz mücadelede, TOKİ Konutlarının çözümü için son aşamaya gelinmiştir.

OKİ 2. Etap Düz  Mahalle Projesine iki ayrı 2+1 ve 3+1 daireler olup, toplam daire sayısı 222 olarak planlanmaktadır .Bununla alakalı çalışmalar  hız vererek ilçemize kazandırmak için elimizden gelen tüm çabalarımız sarf etmekteyiz.

İlçemize yapılacak olan 2. Etap Düz Mahalle Projesi için gerekli arazi etüt çalışmaları yapılmış olup TOKİ Başkanlığınca arazi onaylanmıştır.
1 Nisan 2019 ‘da geldiğimiz günden bugüne kadar takip ettiğimiz TOKİ Konutlarının çözümü için son aşamaya geldik.

TOKİ BAŞKANI ÖMER BULUT ve BAŞKAN YRDC ile İL BAŞKANIMIZ HALİT TOMAKİN , MİLLETVEKİLİMİZ ERGÜN TAŞÇI ile ziyaret ederek PERŞEMBE’miz için söz verdiğimiz gibi sonuca gidiyoruz.Yapılan görüşmeler doğrultusunda TOKİ genel Başkanı tarafından Projemize hız kazandırmak için gerekli onayı almış bulunmaktayız.
13.08.2020 tarihinde TOKİ yetkilileri tarafından arazi çalışmaları ve incelemeleri yapılmak üzere bir heyet gelerek hem araziyi inceleyecekler hem de arazi sahipleriyle anlaşma yapılarak bir an önce ihale sürecine girmek için tüm çabamızı sarf etmekteyiz.