GÜNCEL

Tiyatro Gösterisi - KIRILMA NOKTASI (25 Aralık 2019 - 19:30

OKSAD (OKSİJEN KÜLTÜR SANAT ATÖLYESİ DERNEĞİ) &OKSİJEN TİYATRO’nun hazırladığı R.NurgülÇOLUK’un Yazdığı Öğrt.Görv. V.YasinAKYÜZ’ün yönettiği KIRILMA NOKTASI adlı oyun 25 ARALIK 2019 Çarşamba Saat: 19.30 da OKSM(Ordu Kültür Sanat Merkezi) küçük salonda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları Perşembe Belediyesi’nin destekleriyle Prömiyer(ilk gösterim) yapacak.

Perşembe Belediye Başkanı Syn.Mustafa Sayım TANDOĞAN: “ Kültür ve Sanat etkinliklerine önem veriyoruz. Perşembemizden çıkan sanatçılarımıza, sanat faaliyetlerimize ve projelere destek olarak yanındayız. Bu yıl kültür sanat etkinliklerimize OKSAD’ın hazırladığı “KIRILMA NOKTASI” adlı oyun ile devam ediyoruz. 25 Aralık 2019 Çarşamba günü İlk gösterimi yapılacak oyunun sezon boyunca OKSM(Küçük Salon) da Çarşamba akşamları sergileyecek ve Perşembe de belirleyeceğimiz günlerde sahne alacaktır. Tüm sanatseverleri faaliyetlerimize bekliyoruz. “

OKSAD Başkanı Syn Nurgül ÇOLUK : “KIRILMA NOKTASI” oyunumuzun seyirci ile buluşması için sabırsızlanıyoruz ve tatlı bir heyecan ile o güne motive olarak bekliyoruz. Tiyatro oyunu seyirci karşısına çıkana kadar çeşitli aşamalardan geçer; oyun provası, dekoru, aksesuarı, kostümü vs. vs….. ; sonrasında oyunun sahne tutulması, seyirciye ulaşması, basın duyurusu vs.vs. ; sonrasında organizasyonları vs. vs…. Çok aşaması var. Biz bu teknik durumlarıaşabilme noktasında çok kapıları aşındırarak destek almaya çalıştık, birçok kapı yüzümüze kapatıldı. Ama Perşembe Belediye Başkanımız Syn. Mustafa Sayım TANDOĞAN sanatın ve sanatçının yanındayım diyerek, bunu sözde değil gerçekte yaparak bizlere el uzattı ve destek verdi. Kendisine bu ince düşüncesinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. “KIRILMA NOKTASI” adlı oyunumuz 25 Aralık Çarşamba Saat: 19,30 da OKSM (Plaj Mevki) Küçük Salonda Prömiyer yaparak sadece OKSİJEN TİYATRO’nun değil Ordu’da ki Sanat sezonunu da açmış olacağız. İyi bir sezon olması dileğiyle. Teşekkür ederim”

E-BelediyeKurumsal Mail Su Borcu ÖdemeKonaklama AlanlarıOrdu BB.Cittaslow PERŞEMBEKent Rehberiİstek ve ŞikayetHizmet RehberiPerşembe Sanal Tur