Perşembenin Kısa Tanıtım Filmi Hazırlanıyor...

Perşembe ilçemizin turizmine ivme kazandırmak için kısa tanıtım filmi çekimleri yapılıyor.

Ordu Perşembe Kaymakamlığı ile Perşembe Belediyemizin ortaklaşa yürütmüş olduğu ve Perşembe Turizmine ivme kazandıracak projelerden birini daha hayata geçirmek için Perşembe ilçemizde çekimlere başlandı. Perşembe'nin yerel, ulusal ve sosyal medya alanında tanıtımının yapılması amacıyla profesyonel bir firmaya hazırlattırılan Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerinde Perşembe'nin Kısa Tanıtım Filmi çok yakında sizlerle buluşacak. Tanıtım Filmini www.persembe.bel.tr ve facebook/persembebelediyesi sayfamızdan izleyebilirsiniz.