Perşembe'nin Çehresi Değişiyor..

Başkan Bahtiyar"Perşembe Sahili Sil Baştan Yenilenecek"

Plajı ve sosyal aktiviteleri ile Perşembe’ yi gözde turizm ilçelerinden biri haline getirmek için çalışan Perşembe Belediyesi, dinlenmek, denize girmek, sosyal aktiviteler ile gününü renklendirmek isteyenlerin uğrak mekânı olacak olan yepyeni bir projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Perşembe merkezde  Sahil Düzenleme Projesi'nin ilk adımları Büyükşehir Belediyesinden gelen mimari heyetle sahil düzenlemesi yapılacak alanı dolaşan Perşembe Belediye Başkanımız Kemal Bahtiyar “Perşembe’nin çehresini değiştireceğiz, kademeli olarak yapacağımız sahil düzenlemesinde, çocuk parkları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, seyir terasları, spor alanları, restaurant ve çay bahçeleri, kafeteryalar, düğün salonu ve daha sonra kararlaştıracağımız Mostar veya kemer köprü yapmayı planlıyoruz” dedi.
Başkan Bahtiyar, Ayrıca Perşembe sahilinin verimini yüzde yüz artırıp bütün insanlara ferah, rahat, kullanışlı ve sakin alanlar oluşturmak istediklerini sözlerine ekledi.