PERŞEMBE BELEDİYESİNDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Perşembe'nin önde gelen kanaat temsilcileri yemekte buluştu

Perşembe'nin kanaat önderleri Perşembe Belediyesi önderliğinde yemekte buluştu. Özel bir restaurantda düzenlenen yemek programına Perşembe oda temsilcileri, sendika temsilcileri, parti temsilcileri, muhtarlar katıldı. Yemekte Perşembe'nin sorunları ele alındı.
Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar yemekte yaptığı konuşmada; " Bu düzenlediğimiz yemek siyasi bir yemek değildir. Perşembe'mizin kanaat önderleri ile bir araya gelerek, birlik beraberliğimizi sağlamak,aramızdaki samimiyeti güçlendirmek için düzenlenen bir yemektir" dedi.
Bahar ayının gelmesi ile yeni sezon çalışmalarından bahseden Başkan Bahtiyar muhtarlara da bir müjde verdi. Bahtiyar; Daha önceki yıllarda 10 trilyonluk bütçe karşılığında "Köylü Belediye el ele projesi" olarak yaptığımız beton yol çalışmalarını bundan sonra hazır beton kullanarak yapılacağını söyledi. Bu müjdesi muhtarlar arasında sevinç ile karşılandı.