Kozağzı Deresi Temizleniyor...

Yaşanacak bir sel felaketine karşı Kozağzı deresi temizleme çalışmaları başladı.

Sık sık yaşadığımız sel felaketlerinden dolayı tıkanan ve derenin denize dökülen kısmı lığ, kum, çakıl gibi malzemelerle  dolan Kozağzı deresinin temizleme ve derinleştirme çalışmaları Belediyesimiz tarafından başladı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Perşembe Belediye Başkanımız Kemal Bahtiyar “Yazın yaşadığımız sel gibi bir sel afeti daha yaşarsak bu deremiz tıkanır ve Perşembemiz sel altında kalabilir. Bunu engellemek için köprü altında çalışabilecek bir  hurda iş makinemizi tamir ettirerek işler hale getirdik. Her iş makinesinin çalışamayacağı yerlerde deremizin ağzını ve köprülerimizin altını bu iş makinemiz ile temizliyoruz. İnşallah bir hafta gibi süreyle Kozağzı deremizin altını tamamen temizleyip, bundan sonra olabilecek bir sel afetinden dolayı Perşembe ilçemiz zarar görmeyecektir  ” dedi.

Kurumsal Mail Su Borcu ÖdemeKonaklama AlanlarıOrdu BB.Nöbetci EczanelerCittaslow PERŞEMBEKent Rehberiİstek ve ŞikayetHizmet RehberiMeclis Gündem ve KararlarıPerşembe Sanal Tur Belediye Ne Yapıyor ?