İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı Düzenlendi

İstiklal Marşımızın kabulünün 97. yıl dönümü kutlandı.

İstiklal Marşımızın kabulünün 97. yıl dönümü münasebetiyle Kamil Sönmez Çok Amaçlı Toplantı Salonunda,  Perşembe IMKB Sosyal Bilimler Lisesi tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programına Sayın Kaymakamımız Ahmet Arık, Perşembe Belediye Başkanımız Kemal Bahtiyar, İlçe Garnizon Komutanı Hv. Yzb. Özgür Genç, İlçe Jandarma Komutanı Turan Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çulfaz, kurum amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını IMKB Sosyal Bilimler Müdürü Nuri Bahtiyar yaptı. Sinevizyon eşliğinde program sunumu, Tiyatro, Şiir dinletisi, İstiklal Marşının Kabulü videosu, Mehmet Akif’in beyitleriyle program sona erdi.