Halil Ergin Belediye Başkan Yardımcısı Oldu...

Ak Parti Perşembe Meclis Üyesi Halil Ergin Perşembe Belediye Başkan Yardımcılığına atandı.

Halil Ergin Perşembe Belediyesi Başkan Yardımcılığına atanırken, diğer meclis üyeleriyle istişare edildikten ve tam mutabakat alındıktan sonra Başkan Kemal Bahtiyar tarafından başkan yardımcılığı görevine atandı.

Başkan yardımcısı olarak görevine başlayan 1950 doğumlu Perşembe Beyli Mahallesinden olan Makine Mühendisi Halil Ergin; “Allah kısmet ederse Sayın Kemal Bahtiyar’a yardım için bu göreve talip oldum. Elimden geldiği kadar işleri düzgün ve sağlıklı şekilde yürütmeye çalışacağım” Dedi.