Genel Başkan Vekilimiz Prf. Dr. Numan KURTULMUŞ 'a Teşekkürler
GÜNCEL

Genel Başkan Vekilimiz Prf. Dr. Numan KURTULMUŞ 'a Teşekkürler

Göreve geldiğimiz 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kıymetli büyüğüm Genel Başkan Vekilim Prf. Dr. Numan KURTULMUŞ 'a bugünde bizleri yalnız bırakmadığı için güzel İlçem Perşembede bizleri onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum

Her anımızda her nefes alışımızda yanımızda olan Perşembelilerin huzurunda biz hangi sözü vermiş isek o sözün her zaman arkasındayız , doğalgazın müjdesini bir kez daha tüm Perşembelilerin gözlerinin içine bakarak belediye meydanın da tekrar bu sözünün en kısa sürede yerine geleceğinin müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanım sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler 'e bizleri bugün onurlandırdığı için teşekkür ediyorum.
Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz'a, Ordu Millet Vekilim Ergün Taşçı'ya, İl Başkanım Halit Tomakin 'e ,Ordu Üniversitesi Rektörü Sayın Ali Akdoğan'a Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ 'a, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan'a , Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz'a, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya'ya, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan'a , Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül'e,Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası'na, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe’ye, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'ye, bizleri onurlandırdığı için ve ayrıca daire başkanlarımıza,daire müdürlerimize ,muhtarlarımıza,sivil toplum örgütlerimize,uzaktan yakından bu anı bizimle paylaşan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.
Marka şehir Perşembe yapma yolunda gece gündüz demeden ekibimizle ve meclis üyelerimizle 7/24 çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

E-BelediyeKurumsal Mail Su Borcu ÖdemeKonaklama AlanlarıOrdu BB.Cittaslow PERŞEMBEKent Rehberiİstek ve ŞikayetHizmet RehberiPerşembe Sanal Tur