GÜNCEL

Fındık Üreticileri Yarışıyor Bilgi Yarışması

İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından ana tarımsal ürünümüz olan fındık tarımına yönelik doğru bilgi ve uygulamaların öğrenilmesini teşvik etmek ve farkındalık oluşturmak için tüm ilçelerimizde olduğu gibi Perşembe İlçemizde de "Fındık Üreticileri Yarışıyor " ödüllü bilgi yarışması düzenlenecektir. İki haftadır duyurular yaparak ve bizzat Mahallelerimize giderek tanıtımını yaptığımız Ödüllü Bilgi Yarışmasına bugün İlçe Müdürlüğümüze gelerek katılmak istediğini bildiren üreticilerimizin kayıtlarını yaptık. Kendilerine İl Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu Fındık Yetiştiriciliği Cep Kitabını takdim ettik. İlçemizde mahallerimizde üreticilerimizi de tatlı bir rekabet oluştuğunu görüyoruz. Tüm fındık üreticilerimizi 17 Ocak 2020 tarihine kadar Müdürlüğümüze başvurarak bu tatlı rekabete katılmalarını bekliyoruz.

E-BelediyeKurumsal Mail Su Borcu ÖdemeKonaklama AlanlarıOrdu BB.Cittaslow PERŞEMBEKent Rehberiİstek ve ŞikayetHizmet RehberiPerşembe Sanal Tur