Efirli Sıcak Asfaltına Kavuştu...

Perşembe’nin Efirli Mahallesinde yapımı başlayan sıcak asfalt çalışmalarının bir bölümü tamamlandı.

Efirli Mahallemizdeki sıcak asfalt çalışmaları hakkında konuşan Perşembe Belediye Başkanımız Kemal Bahtiyar “  Efirli Mahallemizde başlattığımız sıcak asfalt çalışlaları şu an
 Efirli – Tepecik arasında devam etmektedir. Efirli halkımız yapılan bu hizmetten gayet memnun. İnşallah diğer grup yollarımızı da en kısa zamanda sıcak asfalta kavuşturacağız” dedi.
Sıcak asfalt çalışmalarına desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız  Sn Enver Yılmaz’a teşekkür ederiz.