Belediye Personeli İftarda Buluştu...

Perşembe Belediyesi Personeline İftar Yemeği düzenledi.

İftar çadırları ve mahalle iftar programları gibi çeşitli iftar etkinlikleri düzenleyen Perşembe Belediyesi bu yıl da personelini unutmadı ve personeline iftar yemeği düzenledi. Yaklaşık 120 kişinin katıldığı iftar yemeğinde Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ve Başkan Yardımcısı Halil Ergin de orucunu personeliyle birlikte açtı. Başkan Bahtiyar "Perşembe sevdalısı olarak ilçemize hizmet etmekten gurur duyan personelime teşekkür ediyorum."dedi.
Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar'ın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine  belediye personelinin tamamına yakını katıldı.  Gün boyu aynı mesai ortamını paylaşan belediye çalışanları   iftar programı vesilesiyle Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte soludu.