Başkan Bahtiyar'dan Teog Morali...

Teog sınavına girecek gençlere moral ve hediye verdi.

Perşembe Belediye Başkanımız  Kemal BAHTİYAR, gençlerimizin eğitimini ön planda tutuyor. Teog sınavına girecek gençlerimize ve geriden yetişen çocuklarımıza motivasyon vermeye devam ediyor. Mahallelerimizde dolaşan Bahtiyar, gençlere ve çocuklarımıza çeşitli hediyeler dağıtarak gençlerimize moral verdiği konuşmasında onlara öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Mahalle mahalle dolaşan Belediye Başkanımız Kemal Bahtiyar önüne gelen gençlerimize çeşitli hediyeler dağıtarak, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize nasihatlerde bulundu. Okumanın önemini vurguladı.

Kurumsal Mail Su Borcu ÖdemeKonaklama AlanlarıOrdu BB.Nöbetci EczanelerCittaslow PERŞEMBEKent Rehberiİstek ve ŞikayetHizmet RehberiMeclis Gündem ve KararlarıPerşembe Sanal Tur Belediye Ne Yapıyor ?