Araç Filosuna Bir Araç Daha....

Son yıllarda etkin bir filo kuran Perşembe Belediyesi, iki yeni aracı daha bünyesine kattı.

Yaz aylarında hızlanan yol işlerinde kullanılmak üzere Fen İşleri Müdürlüğüne, geçtiğimiz günlerde  dar ara yollara girebilen 6 teker kamyon alımı yapılmıştı.
Şimdi ise kepçe taşımak için 1 adet treyler alımı yapıldı.
Yeni alımlar ile araç filosunun genişlediğini belirten Başkan Kemal Bahtiyar, Belediyenin araç filosundaki artışın hizmet kalitesini daha üst seviyelere taşıyacağını kaydetti.
Bahtiyar, ‘’Hizmetlerimizin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filomuzu genişlettik. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla yeni araçlarımızı belediyemize kazandırdık. Belediyemize ve İlçemize hayırlı olsun.’’dedi.