Araç Filosuna 10 Araç Daha...

Belediyemiz bünyesine kattığı 10 adet yeni araç ile hizmet ağını genişletti.

Araç kiralama yoluyla daha etkin ve hızlı hizmet yapmayı planlayan Belediyemiz 1 adet Silindir, 1 adet Greyder, 1 adet Ekskavatör, 1 adet Kepçe ve 6 adet kamyonu bünyesine kazandırdı.

Yapılmadık ve girmedik yol bırakmayacaklarını ifade eden Perşembe Belediye Başkanımız Kemal Bahtiyar sözlerine şöyle devam etti.

“Perşembe Belediyesi olarak daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için sürekli olarak makine ve araç parkurumuzda yenileme çalışmaları yapıyoruz.

Yeni yaptığımız araç kiralama ihalesi ile 1 kepçe, 1 ekskavatör, 1 greyder, 1 silindir ve  6 adet kamyon ile araç filomuzu yani hizmet kalitemizi ve hızımızı artırdık.

Toplamda 12 kamyon, 5 kepçe, 1 greyder, 1 ekskavatör, 1 silindir ve 1 treyler ile hizmet ağımızı genişleterek, daha etkin, daha güçlü hizmet etmeyi planlamaktayız.” Dedi.

Kurumsal Mail Su Borcu ÖdemeKonaklama AlanlarıOrdu BB.Nöbetci EczanelerCittaslow PERŞEMBEKent Rehberiİstek ve ŞikayetHizmet RehberiMeclis Gündem ve KararlarıPerşembe Sanal Tur Belediye Ne Yapıyor ?