Mustafa Sayım Tandoğan Biyografisi

Mustafa Sayım Tandoğan
Doğum YeriOrdu/ Türkiye
Doğum Tarihi 24.10.1965

Mustafa Sayım Tandoğan, Ordu’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Ordu’da tamamladı. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni 1990 yılında bitirerek tamamladı. 1990 – 1992 yıllarında Siirt ili Kurtalan İlçesinde askerlik görevini yedek subay olarak tamamlayan Tandoğan, 1992 – 1994 yılları arasında öğretmenlik yaptı.

1995 – 1999 yılları arasında Fiskobirlik Muhasebe departmanında görev alan Tandoğan, Ordu Yağ Sanayi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlık, Fiskobirlik Kooperatifinde Yönetim Kurulu Üyeliği, Tarım Kredi Kooperatifinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve birçok dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarında görev aldı.

Mustafa Sayım Tandoğan, 1999 – 2014 Yılları arasında Perşembe İlçesi Medreseönü Belediyesinde aralıksız üç dönem Belediye Başkanlığı görevini yaptı. 2 Dönem AK Parti Siyaset Akademisi eğitim programına katıldı. 2014 -2019  Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Tandoğan, 2019 Yılı Yerel Seçimlerinde Perşembe Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.

Evli ve üç çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Facebook ‘da Gör